Skip to main content

Mobilkrantjenester

Fleksibilitet med mobilkraner

Vi i Nordanlegg AS har et bredt utvalg av mobilkraner som passer til alle typer oppdrag, store eller små. Fra mindre boligprosjekter til større infrastrukturprosjekter, kan vi tilby riktig kran tilpasset kundens behov og ønsker.

Erfarne kranførere

Våre kranførere har lang erfaring og har gjennomført omfattende opplæring for å sikre trygg og effektiv bruk av mobilkraner. Dette gjør at vi kan levere høy kvalitet på våre tjenester og skape tillit hos våre kunder.

Riktig utstyr for enhver jobb

Med et bredt utvalg av kraner og utstyr, kan vi løse oppdrag på en rask og effektiv måte. Vi har mobilkraner med ulike løftekapasiteter, støttebiler og annet nødvendig utstyr for å håndtere alle typer løftejobber.

Sikkerhet først

Vi i Nordanlegg AS setter alltid sikkerhet først. Vi har omfattende rutiner og prosedyrer på plass for å sikre at våre kranoperasjoner utføres på en trygg og effektiv måte, både for våre ansatte og kundene våre.

Høyt fokus på kundetilfredshet

Kundetilfredshet er alltid vårt høyeste fokus. Vi tar oss tid til å forstå kundens behov og jobber sammen med dem for å finne den beste løsningen for prosjektet. Vi leverer alltid arbeid av høy kvalitet, til avtalt tid og til konkurransedyktige priser.